Nye faciliteter

Benløse Frivillige BrandVærn

23 86 11 15

Nye faciliteter


I 25 år har den velkendte blå brandstation på Smålodsvej huset Benløse Frivillige Brandværn. I takt med at årene er gået og mandskabet blevet markant større, er brandstation imidlertiden blevet for lille. Som en moderne forening er det ikke kun køretøjer og materiel der skal opgraderes, det skal faciliteterne også. Derfor blev det i 2012 besluttet, at der skulle bygges nye attraktive faciliter i bygningen ved siden af brandstationen. Selve brandstationen gennemgår også renovering sideløbende med opførelsen af de nye lokaler. For dem som allerede har set brandstationen, så er det et meget stort projekt, så stort et projekt at vi bygger, når vi ellers burde holde fri.


Desværre er det ikke kun de mange arbejdstimer fra medlemmerne der er gratis, uden økonomisk hjælp udefra, ville det ikke være muligt for os og gennemføre projektet. Vi har modtaget sponsorater fra flere forskellige firmaer og det er vi glade for! TAK er et fattigt ord i denne sammenhængende, men vi vil selvfølgelige udtrykke os klart og tydeligt med vores taknemmelighed til de forskellige firmaer der har valgt at støtte renoveringen af brandstationen på Smålodsvej.

Hvis man skulle havde interesse i at støtte vores brandstation er man mere end velkommen til at kontakte os for at aflægge os et besøg.


I toppen er der en lille billedeserie fra byggeriet som det efterhånden skrider frem. Byggeriet går efter planen, og til dags dato er der 3 depoter færdige som også er taget i brug. Gangarealet mellem alle rummene er også færdigt. Der vil løbende blive uoploadet billeder, så man kan følge med i projektet.


En stort tak til vores sponsore. Følgende i firmaer har valg at støtte det gode formålBygma – byggematerialer

NKT fasteners – skuer og beslag

DiganaJLC – adgangskontrol                  

Malmbergs – lysamturer

© Benløse Frivillige Brandværn -  Alle rettigheder forbeholdes

Kontakt

Adresse

Benløse Friv. Brandværn

Smålodsvej 19c

4100 Ringsted


Telefon

23 86 11 15

Døgnbemandet vagttelefon


E-mail

vagt@bfbv.dk


Undervisningsdage

Hold 1 tirsdag 19:00 - 22:00

Hold 2 torsdag 18:00 - 20:30

Hold 3 1 gang om mdr.

10:30-11:30