Lidt om os.

Benløse Frivillige Brandværn har eksisteret siden 1989 og fremstår i dag som en moderne selvstændig forening med egen uddannelse indenfor førstehjælp, branduddannelse samt brandslukning og rednings-opgaver.


Mandskabsstyrken udgør i dag ca. 50 frivillige, hvoraf en del i deres daglige virke er tjenestegørende i Beredskabsstyrelsen, kommunale beredskaber og Falck. Derudover er der også en del som i deres daglige virke er alt fra håndværkere til civilingeniør.


Vi er en forening med plads til alle, uanset baggrund og alder. Derfor er vi altid på udkig efter nye friske mennesker der vil være med til at gøre en forskel for andre i samfundet, uanset hvor eller hvornår det gælder. Vi tager imod nye medlemmer med åbent og positivt sind, for selvom det er frivilligt arbejde, så skal sammenholdet og krammeratskabet på brandstationen være lige så godt som på en almindelig arbejdsplads. Om du har kursus i brandbekæmpelse eller ej skal du ikke lade dig stoppe af det. Hos os lægger vi stor vægt på at de frivillige har et højt fagligt niveau og gør en ekstra dyd ud af at udvikle og vedligeholde deres kompetencer. Dette sker blandt andet ved de mange øvelser der er i løbet af året, både hvad angår brandbekæmpelse og førstehjælp.


Kunne du tænke dig at blive en del af styrken eller har du lyst til at vide mere? Så kontakt os vagt@bfbv.dk

Her under kan du læse mere om de forskellige hold vi har.