Reserve Styrken

Hold 4

Vi søger friske mennesker der er over 18 år som vil være med til at gøre en forskel for andre i samfundet. Uanset hvor eller hvornår det gælder, og samtidig engagere sig i en unik forening der er den eneste af sin slags i Danmark. I løbet af året dækker vi rigtig mange opgaver, som kan være alt lige fra en fremskudt brandstation ved store arrangementer, til vores behandlerbil der skal dække et maratonløb. På blandt andet disse opgave får du oplevet meget, og derfor tilbyder vi en til tider travl, men spændende og udfordrende fritid, der både gavner dig. Men også alle andre der måtte havde brug for din hjælp.

 

Formålet med hold 4 er,

At folk som gerne vil være frivillige - men kun har tid til at hjælpe en gang imellem - også kan være med. Holdet er vores hjælpere som bistår os på forskellige opgaver, hvor uddannelse ikke altid er nødvendig, det kan være alt lige fra små til store arrangementer.

Holdet får samme uddannelser og uniformering som indsatsholdet

 

Kunne du tænke dig af blive en del af holdet eller bare høre mere, så kontakt os på vores døgnbemandet vagttelefon 23 86 11 15 eller på vagt@bfbv.dk