Bliv frivillige hos os!

Benløse Frivillige Brandværn søger friske mennesker der vil være med til at gøre en forskel for andre i samfundet. Uanset hvor eller hvornår det gælder, og samtidig engagere sig i en unik forening der er den eneste af sin slags i Danmark. I løbet af året dækker vi rigtig mange opgaver, som kan være alt lige fra en fremskudt brandstation ved store arrangement, til vores behandlerbil der skal dække et maratonløb. På blandt andet disse opgave får du oplevet meget, og derfor tilbyder vi en til tider travl, men spændende og udfordrende fritid, der både gavner dig. Men også alle andre der måtte havde brug for din hjælp.


Som frivillig hos os får du ikke kun spændende oplevelser. Du får også en række uddannelser, som der gør dig i stand til at varetage langt de fleste opgaver vi får indenfor brand, redning og førstehjælp. Du indgår samtidig på det vi kalder hold 1, som er det hold der står klar i tilfælde af at der skulle være akut brug for hjælp.


Vi er ikke en stor verdensomspændende organisation, men en ”lille” forening og derfor kan du være sikker på at du bliver hørt og der bliver lagt mærke til dig, både socialt men også fagligt. For selvom det er frivilligt arbejde, så skal sammenholdet og kammeratskabet på brandstationen være i top.


Lyder det som noget for dig? Så kontakt os på vagt@bfbv.dk for at høre mere eller aftale en dag, hvor I kan få en rundvisning.