Vi tilbyder:


Vi kan tilbyde

Brandvagter i forbindelse med overnatning på skoler


Brandvagter til rundering i forbindelse med arrangementer.


Brandvagter ved større arrangementer som festivaler, sportstævner, kræmmermarkeder m.m


Udlån af brandslukker (pulver, vand og CO2)


Hjælp i forbindelse med udarbejdelse af beredskabsplaner, herunder bordopstillingsplaner m.m


Vores løsning på brandområdet spænder fra en simpel vagt bestående af 2-3 mand og op til en komplet fremskudt brandstation med automobilsprøjte, tankvogn og kommunikationsvogn.


Er du i tvivl om beredskabsplan eller har du en generel forsprøgelse?

Så kontakt os på vagt@bfbv.dk eller på vores døgnbemandet vagttelefon 23 86 11 15

Brandvagt

Benløse Frivillige Brandværn har et stærk kompetent hold klar bestående at grund- og funktions- uddannende brandfolk. Vi kan udføre de fleste opgaver, lige fra små til store arrangementer. Alt lige fra 1 runderende brandvagt til en automobilsprøjte og tankvogn med fuld bemanding på vores fremskudte brandstation.


På disse opgaver følger vores kommunikationsvogn med, som er indrettet med sovepladser, køkken, toilet samt bad til mandskabet. Derudover fungerer den som kommunikationsvogn – det er derfra de forskellige opgaver bliver uddelegeret. Hvis der skulle opstå problemer i forbindelse med udarbejdelse af bedredskabsplan(er), så kan vi også hjælpe med dette.

Fremskudt brandstation

I forbindelse med størrer arrangementer hvor der både er brandvagt og samarittervagt, kan vi stille en fremskudt brandstation op, hvor det end skulle være. Benløse Frivillige Brandværn vognpark består af 9 køretøjer, der står klar til hvis udheldet skulle ske.


Disse køretøjer er alle udrykningsmonteret og oppakket efter gældende regler for deres funktion, som tjekkes jævnligt op på køretøjerne, for at sikre vi kan klare til en given opgave. Vi kan om nødvendigt sende et ekstra køretøj afsted, hvis det viser sig der skal bruges mere/andet til en opgave.