Vi løser samarittervagt til cykelløb, stævner, festivaler og løb m.m


Vores samarittervagt kan udbygges så den passer lige netop til dig – det kan både være vores mobile behandlervogn til behandlertelt eller en kombination af begge dele.


Har du problemer med planlægningen af samarittervagt til dit arrangement, står vi også gerne til rådighed for det.


Så kontakt os på vagt@bfbv.dk eller på vores døgnbemandet vagttelefon 23 86 11 15

Samarittervagt

Benløse Frivillige Brandværn kan klare det meste fra de små til store opgaver, når det handler om førstehjælp. Vi har et behandlingstelt, som de fleste kender det, men også en mobil behandlerplads der er udrykningsgodkendt, således hjælpen hurtigt er fremme, såfremt der skulle ske noget alvorligt. Betegnelsen på køretøjerne er B1 og B2, begge er fuldt udstyret med alt lige fra små plastrer til hjertestarter og iltkuffert.


Vores samaritter er opdateret med alle former for behandling og kan assistere ambulance- og lægepersonel, hvis der skulle blive yderlige behov for hjælp.

Vores Førstehjælper/Sammaritter, samt vores behandlings køretøjer er opdateret med den nyeste viden, samt nyeste udstyr, for at kunne yde den bedst mulige behandling, samt mulighed for at assistere det præhospitale beredskab.


Vores samaritter har som minimum 24 timers førstehjælp med H.A.T overbygningen (håndtering af tilskadekomne) som er uddannelse der lægger vægt på behandling af f.eks sygdomme, brud, immobilisering, forgiftninger, ætsninger og meget andet. Mandskabet er også uddannet i at kunne assistere en tilkaldt ambulance mv. hvis der sker et alvorligt uheld.


Har du brug for samaritter? Så kontakt os og hør om dine muligheder hos os!