Trafikofficials / Trafikregulering

Har du behov for trafik officials til dit arrangement?


Vi løser en lang række opgaver indenfor dette emne og mandskabet der varetager disse opgaver har mange timers erfaring i rygsække. Denne erfaring ruster vores personel til at kunne udføre opgaver, uanset om det er en lille landevej eller et stort kryds midt i by.


Vors trafik officials er kompentente og erfarne folk der formår at have et stort overblik i selv de mest stressede situationer.


Alle trafik officials er løbende i kontakt med hinanden via vores egne selvstændig radiokanal, så alle kan komme i kontakt med hinanden og løbledsen


Har du en forespørgsel eller brug for trafik officials for at udføre dit arrangement?


Så kontakt os på vagt@bfbv.dk eller på vores døgnbemandet vagttelefon 23 86 11 15

Benløse Frivillige Brandværn kan også løse opgaver, der omhandler trafikregulering på store ruter i forbindelse med landvejscykling, løb, rally m.m

Mandskabet på disse opgaver er uddannet i at måtte regulere trafik, og kan enten stå på en mindre befærdet vej eller i et stort kryds. Det hele afhænger af dit arrangement.

Ruteplan og placering af poster

Trafikofficials fra os, er uddannet i at må regulere trafik jvf. forskrifterne som Rigspolitiet fastsætter. Vores trafik officials er desuden uniformeret efter reglerne om trafikregulering/færden på offentlig vej, og medbringer ligledes ID-kort og refleksveste med skriften ”Trafik Official” på ryggen så der ikke hersker tvivl om deres funktion.