Vi kan tilbyde

Har du behov for trafik officials til dit arrangement?


Vi løser en lang række opgaver indenfor dette emne og mandskabet der varetager disse opgaver har mange timers erfaring i rygsække. Denne erfaring ruster vores personel til at kunne udføre opgaver, uanset om det er en lille landevej eller et stort kryds midt i by.


Vors trafik officials er kompentente og erfarne folk der formår at have et stort overblik i selv de mest stressede situationer.


Alle trafik officials er løbende i kontakt med hinanden via vores egne selvstændig radiokanal, så alle kan komme i kontakt med hinanden og løbledsen


Har du en forespørgsel eller brug for trafik officials for at udføre dit arrangement?


Så kontakt os på vagt@bfbv.dk eller                23 86 11 15  Vores vagttelefon er døgnbemandet.


Trafikofficials / Trafikregulering

Benløse Frivillige Brandværn kan også løse opgaver, der omhandler trafikregulering på store ruter i forbindelse med landvejscykling, løb, rally m.m

Mandskabet på disse opgaver er uddannet i at måtte regulere trafik, og kan enten stå på en mindre befærdet vej eller i et stort kryds. Det hele afhænger af dit arrangement.


Ruteplan og placering af poster

Trafikofficials fra os, er uddannet i at må regulere trafik jvf. forskrifterne som Rigspolitiet fastsætter. Vores trafik officials er desuden uniformeret efter reglerne om trafikregulering/færden på offentlig vej, og medbringer ligledes ID-kort og refleksveste med skriften ”Trafik Official” på ryggen så der ikke hersker tvivl om deres funktion.

Kontakt

Adresse

Benløse Friv. Brandværn

Smålodsvej 19c

4100 Ringsted


Telefon

23 86 11 15

Døgnbemandet vagttelefon


E-mail

vagt@bfbv.dk


Undervisningsdage

Hold 1 tirsdag 19:00 - 22:00

Hold 2 torsdag 18:00 - 20:30

Hold 3 1 gang om mdr.

10:30-12:30